Algetics

Algetics

Мускулатурата се увеличава постепенно, достига своя връх през двадесетата година и се задържа така до тридесетата година, след това намалява постоянно с по-малко от 1% годишно.
Друг важен и често срещан проблем е епидермалното отпускане, което често се бърка с целулит, понеже изглежда подобно. Епидермалното отпускане представлява нарушение на съединителната тъкан на кожата, която се грижи за еластичността и.
Фактори, допринасящи за появата на епидермално отпускане:
Бързата и рязка загуба на тегло
Честото отслабване и напълняван
Климактериум
Наследствени фактори (тип на кожата и други)
Възрастта
Феноменът на епидермалното отпускане може да бъде лекуван и подобрен като се избягват големи промени на теглото на тялото, така че мускулната система да бъде в добро състояние. Поддръжник при запазването на мускулния тонус е употребата на специални продукти в къщи, в комбинация с масажи за стимулиране и подхранване на засегнатите зони.
Зоните по тялото, които при жените често се отпускат са: корем, бедра, ръце, а при мъжете често са корем и гръб (страничните мускули).
Чрез балансирано хранене с поемане на течности и системна употреба на стягащи и изглаждащи продукти в къщи е възможно да бъде подобрена визията и да се постигне гладка и стегната кожа.
За стягане и срещу отпускане и целулит се предпочитат водорасли поради доказано добрите им резултати. Срещу „целулит” водораслите са известни с доброто си влияние върху тялото и особено със своя стягащ и овлажняващ ефект. Морските водорасли са перфектен елексир за красота и витализиране на тялото и кожата. Продуктовата серия Algetics е особено ефикасна.
Продуктите от серията Algetics съдържат различни видове водорасли и всеки отделен вид допринася със своето действие за една силна комбинация срещу отпускане на кожата!
Ако се запитаме, кой е най-добрия продукт, отговорът е всички!
Колкото повече комбинации правим, толкова по-добри резултати ще бъдат постигнати. За това имаме тези четири вида водорасли. За директно действие!
Последователност за употребата на продуктите
Последователността в която нанасяме продуктите е следната: течните продукти се нанасят първо, за да могат да попият напълно. Употребата на продукти завършва винаги с крем за тяло с водорасли, за да „запечата” влажността на кожата и да масажира засегнатите участъци.
Обърнете внимание на кожата си. Тя има нужда от това.
Нанасяйте продукта с кръгови движения, нагоре в посока към бедрата, най-вече крема, за да се плъзгат ръцете и да може да масажираме така, както бихте искали. Вътрешната част на бедрата трябва да се избягва. Тук е достатъчно само намазване.
Продукта може да бъде използван без съмнение навсякъде, където има проблемни зони. Да се нанася винаги върху почистена кожа ежедневно, за да се постигне по-добър резултат.
Продуктите могат да се използват и от мъже върху проблемните зони: корем, ръце и страничните мускули.
Начин на употреба:
„Морската терапия“ започва с душ-пилинг с (код 1361) и може да се употребява 2-3 пъти седмично, като се втрива с ръкавицата за душ (код 4510), за да се стимулира кръвообращението. Отмива се обилно с вода. Ламинария – водораслите стимулират обмяната на веществата, а кораловите частици изглаждат кожата, като отстраняват мъртвите клетки и замърсяванията по нея.
Чрез този процес кожата се подготвя за напълното поемане на продуктите. После се нанася Algetics-антицелулитен гел с водорасли (код 1366) върху проблемните зони с кръгови движения отдолу нагоре, за да попие. Ламинария и клорела водорасли стимулират кожата и едновременно я овлажняват и я правят еластична, подобрявайки структурата и.Накрая се нанася крем за тяло с водорасли (код1365), като се масажира цялото тяло отдолу нагоре. Великолепен коктейл от ламинария и клорела – водорасли, които влияят добре на обмяната на веществата. Структурата на кожата се подобрява. Карнитинът и кофеинът подсилват стягащия ефект и кожата изглежда глатка и мека. Продукта е подходящ и за груба кожа.
Лосиона за тяло с водорасли (код 1363) съдържа ламинария и клорела – водорасли, които стимулират кожата и я овлажняват, придват и еластичност и подобряват структурата и. Той е течен и попива бързо.
**Може да се използва вместо крема за тяло с водорасли, в случай на особено мазна кожа или локално върху проблемните зони преди антицелулитния гел с водорасли, за по-еластична кожа.
Трайност:
Резултатите трябва да бъдат запазени като употребяваме продуктите през цялата година, а не само през лятото! Естествено честотата може да бъде редуцирана, като продуктите се употребяват само няколко пъти седмично. Важно е да се знае, че внезапното прекъсване на употребата им няма да запази постигнатите резултати.

Sort By:
Show:
List Grid
Algetics Антицелулитен гел с водорасли 150 мл.
Algetics Антицелулитен гел с водорасли Започнете изглаждането на лицето  си с нежен пенлив..
Based on 0 reviews.
43.50лв. Ex Tax:
43.50лв.
Algetics Душ-пилинг с водорасли 150 мл.
Algetics Душ-пилинг с водорасли Отстранява мъртвите клетки,кожата става нежна и мека. Идеална п..
Based on 0 reviews.
34.90лв. Ex Tax:
34.90лв.
Algetics Комплект с водорасли за изглаждане на кожата
Algetics Комплект с водорасли за изглаждане на кожата Антицелулитен гел – 150 мл  &..
Based on 0 reviews.
107.90лв. Ex Tax:
107.90лв.
Algetics Крем за тяло с водорасли 150 мл.
Algetics Крем за тяло с водорасли Възползвайте се от силата на морските водорасли. Неповтор..
Based on 0 reviews.
43.50лв. Ex Tax:
43.50лв.
Algetics Лосион за тяло с водорасли 200 мл.
Algetics Лосион за тяло с водорасли За дневната ви здравословна програма – лек, бързопопива..
Based on 0 reviews.
42.90лв. Ex Tax:
42.90лв.
Algetics Ръкавица за душ
Algetics Ръкавица за душ Ежедневна практична помощ при къпане и масаж. Перфектното допълнение к..
Based on 0 reviews.
6.90лв. Ex Tax:
6.90лв.