Beauty Diamonds

Beauty Diamonds

Революция в грижата за женската кожа!
7 000 млн. токсини се събират ежедневно в кожата ни, те я изсушават и намаляват способността й да задържа влага във вътрешността си. В резултат с времето намаляват и естествените мазнини на кожата и така възниква феноменът мазната кожа да стане нормална, нормалната – суха, а сухата – много суха и с преждевременна поява на бръчки.
Много сухата, зряла кожа се нуждае от специална грижа, за да получи необходимото допълнително количество мазнини. Това става с кремове, съдържащи вещества срещу появата на бръчки, както и с овлажняващи средства като серуми или специални кремове.
Както за много сухата, така и за мазната кожа, се изисква защита и профилактика срещу появата на бръчки. Образуването на бръчки е различно при всеки. Ето защо е необходима грижа в съответствие с индивидуалните особености на всеки. Предимството на много сухата кожа е, че бръчките се забелязват лесно и веднага можете да започнете борбата с тях.
Същото обаче не важи за мазната кожа, при която бръчките се появяват по-късно, а когато се появят, те вече са твърде дълбоки и е трудно да се преборите с тях. Когато бръчките се появят върху мазна кожа, те се нуждаят от директна грижа, защото резултатите се появяват едва по-късно и затова борбата с тях е по-трудна.
Грижата за кожата не се свежда само до областта на лицето, но и до областта на шията и деколтето. Тези зони показват остаряването на кожата и често издават възрастта на жената, въпреки добре поддържаната кожа на лицето. Това става, защото шията и деколтето имат по-малко мастни жлези от лицето и затова се появяват хоризонтални бръчки по шията.
Нашата цел е да удовлетворим потребностите на женската кожа и да предложим грижа в зависимост от особеностите на кожата. Всяка жена е уникална и така се отнасяме и към кожата й. Нашата цел е да намалим вече съществуващите бръчки, да запазим еластичността на кожата, да попречим на появата на нови или силно да намалим дълбочината им.
Затова създадохме новата революционна серия Beauty Diamonds с диамантен прах, която възстановява ДНК и по този начин защитава кожата.
За пръв път на ваше разположение е пълната Anti-Aging система.

Системната грижа с продуктите от новата серия Beauty Diamonds гарантира невероятни резултати за всички зони на лицето. Това става посредством едновременното действие на специално подбрани съставки, които дават жизненост, от която се нуждаете. Изборът на съставки е в резултат от сътрудничеството с утвърдени международни учени.
Става дума за най-силната Anti-Aging грижа, която активира обновлението на клетките и подобрява контура на лицето.
Съставките на новата революционна серия са следните:
Възстановяване на ДНК с „Diamond Sirt“
Един уникален комплекс, който забавя процеса на стареене.
Комплексът се състои от микросфери въглероден диоксид, покрити с група диаманти, които се свързват с ензимите. Hot shock протеините (ензимите) се борят срещу стареенето и стреса. Те активират биохимични реакции и така се забавят процесите на стареене, като едновременно се увеличава защитната функция на клетките (възстановяване на ДНК).
Anti-Aging и детоксикация с „Detoxiquin“
Anti-Aging комплексът от съставки, състоящ се от специален екстракт от китайски гъби, богат на хиалоронова киселина, и синтетичен пептид, които с припокриващите се функции предотвратяват натрупването на токсини в кожата и неутрализират свободните радикали. Така се предотвратява преждевременното стареене на кожата и се подпомага регенерирането на клетките.
Освен това защитава кожата, особено зрялата, от външни атмосферни влияния и стрес. Като цяло комплексът от съставки се грижи за баланса и здравето на клетките.
Matrixyl 3000
Това са синтетични пептиди със стимулиращо влияние върху синтеза на колаген и хиалоронова киселина. Притежава свойството да активира изграждането на хиалоронова киселина, да подобрява структурата на кожата. Смекчава бръчките, хидратира и стяга.
NP Moist 24
Това е екстракт от корена на растението Imperia Cylindrica, което расте в Азия и Австралия. Осигурява 24-часово хидратиращо действие.
Radicare
Има оксидативно действие, подобрява защитните механизми на кожата, предотвратява образуването на свободни радикали.
Защитава клетъчните стени.
Масло от шамфъстък
Има гъста и мазна текстура. Използва се за защита на кожата от белези от акне, черни точки и силно изсушаване.
Серамиден комплекс K
Комбинацията от серамиди и липиди служи като бариера на външния слой на епидермиса и се грижат за баланса на водно съдържание на кожата
Eyeliss
Липопептидът като комбинация от три допълващи се съставки подобрява еластичността на кожата и лимфната циркулация и така намалява подпухналите клепачи и тъмните кръгове под очите.
Плодови киселини
Получени са от плодови и растителни екстракти от малина, лимон и портокал. Подпомагат възстановяването на кожата, правят я гладка и нежна.
Tensine
Вещество на базата на пшеничните протеини. Способства образуването на кадифен филм, който прави кожата мека, здрава и еластична.
Bio bustyl
Подпомага обмяната на веществата в клетките и синтеза на колаген.
Kigeline
Семена от дървото кигелия, които се използват от столетия от хората в западна Африка като растителна грижа за стягане на деколтето.
Polyplant UL
Липо-витаминен коктейл от витамини A, E и F.
Стягащи съставки
Комплекс от кафяви водорасли и пшенични протеини. Водораслите се свързват с водни молекули, като интензивно хидратират кожата, а пшеничните протеини я правят мека и гладка.
Стягащите съставки незабавно изглаждат бръчките, действат стягащо и хидратиращо.
Dermaxyl
Мастноразтворима комбинация от серамиди, стимулиращи развитието на клетките и с благотворно влияние върху забавяне процеса на стареене на кожата. Изглажда бръчките и действа положително върху естествената регенерация и има защитна функция.
Хиалоронов филинг
Микросфери на хиалороновата киселина, които са изсушени при ниски температури и проникват в кожата. Предизвиква се силно овлажняване – процес, който не може да се забележи, освен по изпотяването.
Когато микросферите се свържат с влагата, те се разширяват и запълват празните пространства под бръчките. Кожата изглежда свежа и гладка.
Lipodermol
Комплекс от фитосерамиди, извлечени от слънчогледови семки. Защитава кожата от загуба на хидратация. Подобрява структурата и функцията на епидермиса. Съдържа витамини A, E и F.
Vitamin E
Защитава от атмосферните влияния и свободните радикали.
Един от най-силните антиоксиданти. Има Anti-Aging свойства и хидратира.
Восък от мимоза
Стягащо, успокояващо действие, стимулира изграждането на нови клетки.
Масло от шипки
Богато на витамин С
Всички изброени съставки, комбинирани заедно, с чудесен аромат, без парабени и минерални масла, създават НОВАТА серия на LR за грижа за лицето „Beauty Diamonds“, с която при редовна употреба се постигат невероятни резултати.

Sort By:
Show:
List Grid
Beauty Diamonds Богат интезивен крем 30 мл.
С лифтинг ефект за зряла кожа. Благодарение на комбинация от серамиди и изпълнени с хиалурон сфер..
Based on 0 reviews.
87.50лв. Ex Tax:
87.50лв.
Beauty Diamonds Дневен крем 50 мл.
Ефективен липопептид подпомага защитата на кожата, а бръчиците изглеждат по-гладки. Комбинация от..
Based on 0 reviews.
65.50лв. Ex Tax:
65.50лв.
Beauty Diamonds Интензивен серум 30 мл.
Концентрирана текстура с липид и витамини. Базираната на диамант комбинация от активни вещества п..
Based on 0 reviews.
87.50лв. Ex Tax:
87.50лв.
Beauty Diamonds Комплект Beauty Diamonds
Тоалетно мляко · 200 мл.Козметична формула с комплекс от много плодови киселини, който съдейства ..
Based on 0 reviews.
249.90лв. Ex Tax:
249.90лв.
Beauty Diamonds Крем за шията и деколтето 50 мл.
Специална формула от липопептиди, екстракт от кигелия и базирана на диаманта комбинация от вещест..
Based on 0 reviews.
65.50лв. Ex Tax:
65.50лв.
Beauty Diamonds Нощен крем 50 мл.
Скъпоценни натурални масла и специални противобръчкови съставки. Базираната на диамант комбинация..
Based on 0 reviews.
76.50лв. Ex Tax:
76.50лв.
Beauty Diamonds Околоочен крем 30 мл.
Специално подбрани съставки и базирана на диамант комбинация от активни вещества оптически намаля..
Based on 0 reviews.
54.50лв. Ex Tax:
54.50лв.
Beauty Diamonds Почистващо мляко 200 мл.
Козметична формула с комплекс от много плодови киселини, който съдейства за обновяването на кожни..
Based on 0 reviews.
41.50лв. Ex Tax:
41.50лв.
Beauty Diamonds Тоник за лице 200 мл.
Натурални морски и растители вещества осигуряват дълготрайна хидратация на кожата. Кожата изглежд..
Based on 0 reviews.
41.50лв. Ex Tax:
41.50лв.