NanoGold

NanoGold

Вечна Младост
LR Health & Beauty Systems представя революцията в козметичните продукти-ново оръжие срещу основния причинител на преждевременното стареене на кожата- слънчевата радиация.Съчетанието на злато и коприна предпазва кожата от ултравиолетовите лъчи UVA.
При създаването на серията Nanogold за първи път бяха използвани ценни наночастици от злато и коприна,в резултат на което бе открит революционен метод за защита срещу свободните радикали.За първи път съществува възможността за почти 100% предпазване от ултравиолетовите лъчи UVA,които в голяма степен допринасят за преждевременно стареене на кожата.
Вредните ултравиолетови лъчи UVA,проникват повърхностните слоеве на кожата и унищожават съединителната тъкан,отговорна за еластичността и външния вид на кожата.Ултравиолетовите лъчи могат да бъдат сравнени с "бомбардировка" върху колагеновите влакна и е причина за образуването на свободни радикали.С течение на времето колагеновите влакна се втвърдяват,губят еластичността си и така се появяват първите бръчки.
Веществата,съдържащи се в златните микрочастици и коприната,блокират ултравиолетовите лyчи UVA,предотвратяват образуването на свободни радикали и подпомагат възстановяването колагена от самия организъм.Съчетанието от злато и коприна поглъщат ултравиолетовите лъчи UVA и не допускат създаването на свободни радикали.Коприната активира синтеза на колагена,а златото"залепва" към нея и се предава към колагеновите влакна,като така предпазва колагена.
Ефектът от комбинациата на злато и коприна е доказан с впечатляващи изследвания, три които сасъздадени живи клетки,изложени в последствие на ултравиолетови лъчи.Общият клетъчен механизъм бе разрушен.След добавянето на злато и коприна в основата,клетките отново са облъчени,в резултат на което функциите им се запазват.
Трябва да знаете, че:
–Формулата от микрочастици в комбинация с коприна се предлагат единствено от LR
–Само чрез непрекъсната употреба се осигурява дълготрайната защита срещу ултравиолетовите лъчи.
–Розово-виолетовият оттенък символизира качество.
–Златото и коприната с размери на наночастици абсорбират от кожата и я възстановяват.
–Препоръчва се навременната превенция за намаляване на признаците на стареене на кожата.
–Ултравиолетовите лъчи засягат кожата през целия ден.
–При почистване на кожата наночастиците се просмукват от порите.

Новата Anti-Age грижа заличава първите белези на състаряване на кожата!
Дневният крем защитава до 100% от ултравиолетовите лъчи UVA, на които се дължи ранното състаряване на кожата.Нощният крем изглажда кожата и намалява първите бръчки.Микротехнологията спомага за действие в дълбочина.Не съдържа оцветители и няма странични ефекти.
N a n o g o l d Тестовете на дневния и нощен крем Nanogold бяха проведени от Dermatest GmbH върху 30 жени на възраст от 29 до 43 год., в продължение на 4 седмици през юни 2008г. В скорошна статия на авторитетното списание Newsweek се представя силата на златото, когато се употребява за грижа на лицето. Предмет на статията е един сложен метод за гижа за лицето, открит от японска компания.Този метод се прилага в много малко и подбрани институти в целия свят. Струват $380 до $770, плюс разходите за самолетни илети и престоя в Лондон, Дубай, Москва и Малибу. Статията е достоверна и златото наистина има предпазващи за кожата свойства, затова ви препоръчваме да предложите на вашите клиенти да предприемат това пътуване, ако наистина желаят кожата на лицето им да бъде свежа и без бръчки.
Ако пък според вас нещо такова е малко трудно и неизгодно, тогава безрезервно им предложете изключителното творение на серията
NANOGOLDSILKSEIDE.
Серията NANOGOLDSILKSEIDE използва едно новаторско съчетание за
системна грижа за кожата на лицето с истинско злато и коприна срещу първите белези на състаряване на кожата. С помощта на нанотехнологията, златото и коприната навлизат в кожата и се борят срещу свободните радикали, запазват първоначалната структура на колагена и предпазват от образуването на бръчки.
Също така за първи път се филтрират почти 100% от ултравиолетовите слънчеви лъчи UVA. Това е една новост в противобръчковите изследвания от световен мащаб.Както разбираме всички, технологично LR се намира на върха на научните изследвания в козметологията и вече има внедрени методи и технологии за нейните продукти, за които други използват сложни и скъпи терапии в специалните козметични институти.
Това е още едно доказателство за неповторимото качество и технология, които обединява LR в продуктите си за Противобръчкова грижа - ANIAGE.Блясъкът на златото
ЗЛАТНИЯТ ОБРАЗЕЦ за грижа за кожата в наше време, без да говорим в
преносен смисъл, е едно лице направено от 24 карата злато. Този метод създаден от японската компания UMO,започва с хидратация с изключителни микроскопични и подсилени водни капки, които съдържат една съвкупност,наречена Gamma PGA, първоначално открита в морските
медузи. Това прави кожата особено мека и 24 каратовото злато може да се приложи като тънка маска от златни нишки, като се втрива в порите докато се абсорбира напълно. Тази 90 минутна обработка подобрява вида на кожата, нейното състояние и повърхност, бори се срещу свободните радикали, винаги съгласно привържениците
на този метод.
- 24 каратовото злато за лице е на разположение в Лондон ($470),
- Дубайския хотел Raffles - $380
- Москва в SPA Palestra ($770)
- САЩ във Veronica Skin & Body Care Center и Малибу, Калифорния - $400

Sort By:
Show:
List Grid
NanoGold Комплект
• Nanogold заедно с копринените протеини образуват ефективна защита срещу UVA лъчи, които в значи..
Based on 0 reviews.
196.90лв. Ex Tax:
196.90лв.
Дневен крем 50 мл.
Дневен крем  •  Коприненонежна кремообразна текстура, лесна за равномерно нанасяне ..
Based on 0 reviews.
58.00лв. Ex Tax:
58.00лв.
Нощен крем 50 мл.
Нощен крем •  Богат луксозен крем за интензивна грижа за кожата през нощта •  С..
Based on 0 reviews.
64.00лв. Ex Tax:
64.00лв.
Почистващ крем 150 мл.
Почистващ крем  •  Нежен пенообразен крем за почистване, съдържащ оризово масло ..
Based on 0 reviews.
44.00лв. Ex Tax:
44.00лв.
Тоник за лице 150мл.
Тоник за лице  •  Изключително мека и богата текстура, съдържаща пантенол 150 ..
Based on 0 reviews.
44.00лв. Ex Tax:
44.00лв.