LRoxan

LRoxan

LROxan е хранителна добавка с шест антиоксидантни вещества, които се борят с преждевременното остаряване.Антиоксидантните вещества, които съдържа са:
Витамин А
Витамин С
Витамин Е
Цинк
Ликопен
Коензим Q10

Антиоксидантните витамини предпазват от неблагоприятното влияние на свободните радикали, причинени от естествени фактори, радиолъчение, рентгенови лъчи, прекомерно излагане на слънце,др.Използването на антиоксиданти помага на организма да забави и предотврати вредите от свободните радикали, които ускоряват унищожаването на клетките.Витамини С, Е и бета каротин (провитамин на витамин А), както и селен, имат антиоксидантни свойства. Това означава,че предпазват протеините и липидите в мембраните на клетките, като играят важна роля във възпрепятстването на особено активните атоми на кислорода (свободни радикали). Свободните радикали се създават по време на клетъчния метаболизъм. Вредят особено на клетъчното ДНК и тъканите на човешкия организъм,а според проучванията уврежданията,които нанасят допринасят за остаряването и развитието на хронични заболявания като рак, атеросклероза и кардиологични заболявания. По тази причина тялото произвежда антиоксиданти, за да поддържа необходимото равновесие. Въпреки това напрежението, естественият процес на стареене и влиянието на околната среда увеличават броя на свободните радикали в организма.Антиоксидантните хранителни добавки не са лекарствени препарати и нямат за цел лечение на болести. Напротив, имат хранително и физиологично действие,като имат за цел намаляване на вероятността от поява на някоя болест.
Вземането на антиоксидантни добавки се счита за необходимо, когато хранителите ни нужди са увеличени и не е възможно да спазваме правилен хранителен режим.Затова няма съмнение, че приемът на антиоксидантни добавки в правилни дози е необходимо за хората, които живеят и работят динамично, които се хранят неправилно, спазват строги диети, а също така и за младежи, бременни жени, пушачи,спортисти, хора, подложени на постоянен стрес и болни. Хранителната добавка BiOxan съдържа шест ценни антиоксидантни съставки, които покриват нуждата на съвременния човек да възстанови по най-благоприятния начин организма си и да неутрализира недостатъците на съвременния начин на живот. Целта винаги е дълъг живот, забавяне на стареенето и качествен начин на живот. LROxan
Препоръчителна доза:
2 х 1 таблетка с малко течност.
Една опаковка съдържа 60 таблетки.

Sort By:
Show:
List Grid
LROxan
Антиоксидантите са известни, че могат да неутрализират свободните радикали. LROxan снабдява орган..
Based on 0 reviews.
59.90лв. Ex Tax:
59.90лв.